Капуста броколі Агассі F1 20 шт Inter Seeds
- В наявності
- Оптом і в роздріб
- Код: 41.0362
22 ₴
Показати оптові ціниМінімальна сума замовлення на сайті — 260 грн
- +380 (50) 211-60-30телефон
Фасування: 20с
Виробник: Rijk Zwaan B.V., Нідерланди
Агасі — середньорічна капуста броколі. Вегетаційний період — 65-75 днів. Має привабливу форму суцвіття. Шкіряні капусти Агасі округлі, вирівняні, насиченого темно-зеленого кольору. Добре переносить жаркий клімат. Суцвіття не схильне до негативних реакцій на стресові чинники.
Для забезпечення конвеєра рекомендується висаджувати розсаду за кілька термінів (через 7-10 днів). Броколі Агассі висаджують розсадним і безрозсадним способом. Розсада готова до висадки після появи 5-6 справжнього листя у віці 50-55 доби для ранніх термінів. У разі розсадного способу норма висівання насіння — 4 г/м2, під час посіву у відкритий ґрунт — 0,08-0,1 г/м2. Під час посіву насіння безпосередньо в ґрунт усередині квітня воно починає плодоносити на початку липня, а під час розсадного способу наприкінці травня — на початку червня. Необхідна густота рослин (4,0-4,5 шт./м2) за безрозсадного способу вирощування досягається прорізуванням. У разі розсадного способу оптимальна схема розміщення рослин у разі широкорядного способу на рівній поверхні 60 x 40 або 70 x 30 см, на грядах під час стрічкового дворядного способу — (50 + 90) х 30 см. Найкращого схемного розміщення рослин у разі безрозсадного способу посіву є 70 x 50 см. Рослини стають ламкими, дерев'янистими. Оптимальна вологість повітря — приблизно 85%, температура повітря — +18-20 °C у період росту та розвитку вегетативної маси та +16-18 °C під час формування головки. Температура повітря вища +25 °C і нижче +10 °C, сухість повітря й ґрунту різко знижують врожай і якість продукції. Рослини броколі досягають висоти 70 см і більше. Прибирання капусти броколі проводять у кілька приймань: насамперед зрізають центральну головку, коли вона щільно сомкнутий (до збігу поодиноких бутонів), бічні пагони з дрібними головками зрізають у міру їх відростання (через 10-15 діб). У разі систематичного збирання продукція надходить усе літо. Зрізані головки з частиною стебла 10-20 см використовують у їжу якомога швидше, оскільки вони в'януть. Період зберігання — 5-7 діб, температура — +1-2 °C.
Норма посева: 4 г / м2.
Глибина посіву насіння: 0,5-1 см.
Відстань між рядами: 60-70 см.
I | II | III | IV | V | VI | VII | VIII | IX | X | XI | XII | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Вісев | ||||||||||||
Збирання |
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | Rijk Zwaan |
Культура | Капуста |
Тип продукції | Посівний (насіння) |
Група стиглості | Ранньостигла |
Упаковка | |
Упаковка | Пачка |
Кількість насіння | 20 |
Користувальницькі характеристики | |
Країна виробник | Голандія |
- Ціна: 22 ₴