Капуста Гермес F1 20 шт Inter Seeds
- Немає в наявності
- Оптом і в роздріб
- Код: 41.0595
11,60 ₴
Показати оптові ціниМінімальна сума замовлення на сайті — 260 грн
- +380 (50) 211-60-30телефон
Фасування: 20с
Виробник: Seminis, Нідерланди
Гермес — ранній гібрид білоченої капусти для відкритого ґрунту. Достигання настає приблизно через 60 днів після висаджування розсади в ґрунт. Формує округлі, гладкі, щільні, темно-зелені головки з тонкою структурою, вагою 1,0-2,0 кг. Висока стійкість до розтріскування, дуже добре зберігається в полі. Прекрасно переносить транспортування. Найкраще підходить до споживання у свіжому вигляді. Найкращими попередниками для капусти є однорічні бобові, гарбузові, озимі зернові та цибуля.
Білокочена капуста Гермес — холодостійка рослина. Насіння проростає за температури 2-3 °C. За температури 10-11 °C з'являються на 12-й день, за +12-18 °C — на 3-4 дні. Температура вище 25 °C негативно впливає на ріст і розвиток рослини: знижується ріст, збільшується період дозрівання качанка, за температури 35 °C формування кочана зупиняється. Наприкінці вегетаційного періоду високі температури та низька зволоженість ґрунту призводять до розтріскування капусти. За температури нижче ніж 5-8 °C процеси росту сповільнюються, а період вегетації збільшується. Оптимальна тепература для росту та розвитку рослини — +17-20 °C. Капута — світлолюбна рослина довгого дня, будь-яке затінення, ущільнення, несвоєчасне прорізування відходів призводить до витягування рослини. Для вирощування білочаної капусти оптимально підходять погулисті ґрунти з високим вмістом органічних речовин. Рекомендована щільність посадки до 6 рослин на 1 кв. м., за схемою 60х60 см. Розсаду можна вирощувати в вихованцях або в касетах. Посівши насіння в касети, може бути автоматичним, напівавтоматичним, ручним. Насіння білочованої капусти сіють завглибшки 1 см. Касету залишають для пророщування за температури 20-22 °C. Після того, як насіння почнуть виходити, температуру знижують до +8-10 °C. Коли з'являються перше листя, температуру можна підвищити до +14-18 °C у сонячні дні. Водночас потрібно стежити за вентиляцією, це важливо. Вологість повітря — на рівні 60-70%. Вперше підгодовувати розсаду можна під час утворення першого справжнього аркуша, такі підживлення відбуваються в інтервалі 5-7 днів. Розсаду перед висаджуванням загартовують. Робиться це дуже просто, потрохи зменшують поливання і ставлять теплиці на провітрювання, спочатку на кілька годин і поступово збільшуючи час, доходять до доби. Рекомендують пластикові теплиці (парники), позаяк вони пропускають ультрафіолет, а скляні тільки подовжують вегетаційний період. Також є ризик отримання опіків променями після висаджування в полі. Розада, що 2-3 аркуші, ідеально підходить для висаджування, водночас стебель має бути без жодних хвороб і пошкоджень, а коренева система має бути білою (і бажано не закручена «спіраллю») і заповнювати кубик касети.
Норма посева: 7,2-10 с. / Кв.м.
Глибина посіву насіння: 1,5-2 см.
Відстань між рядами: 60 см.
I | II | III | IV | V | VI | VII | VIII | IX | X | XI | XII | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Вісев | ||||||||||||
Збирання |
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | Riva |
Культура | Капуста |
Тип продукції | Посівний (насіння) |
- Ціна: 11,60 ₴