Кабачок Мери Голд F1, 5шт Inter Seed
- Немає в наявності
- Оптом і в роздріб
- Код: 41.0010
21 ₴
Показати оптові ціниМінімальна сума замовлення на сайті — 260 грн
- +380 (50) 211-60-30телефон
Мери Голд — дуже ранній кущовий гібрид кабачка. Період вегетації — 40 днів. Рослина компактна, відкрита, дуже продуктивна. В одній листовій пазуху формується від 4 до 7 плодів завдовжки 18-20 см, діаметром 4-5 см, тому прибирання врожаю потрібно проводити дуже часто. У разі достатнього внесення мінеральних добрив і водного режиму плодоносить до початку осінніх заморозків. Плоди правильної циліндричної форми, вирівняні по всій довжині, яскравого золотисто-жовтого кольору. М'якоть біла, ніжна за консистенцією, заселеної камери дуже маленька. У разі перевтілення плоди не втрачають своїх товарних і смакових якостей. Гібрид універсальний у застосуванні: можна використовувати в свіжому вигляді, для перероблення на ікру, а також для консервування. Має високу стійкість до вірусу жовтої мозаїки та бактеріальної плямистості листя. Гарними попередниками слугують картопля, капуста, цибуля, коренеплоди, бобові та зелені культури. Щоб уникнути загальних захворювань кабачок, не розміщують на ділянках, у попередньо займаних огірках або інших гарбузових ділянках.
Кабачки Мері Голд можна вирощувати як через розсаду, так і прямим посівом у відкритий ґрунт. Найкраща розсада — 25-30-денна. Вона має 2-3 справжні аркуші та добре розвинену кореневу систему. Розсадку можна вирощувати в індивідуальних горщиках, пакетиках, стаканчиках або касетах. Висівають по одному насінню, поєднуючи горизонтально (плашма). Попередньо готують ґрунтову суміш, яку пропарюють до +65-70 °C, щоб знезаражувати ґрунт і захистити розсаду від захворювання чорною ніжкою. Оптимальна температура для вирощування розсади - + 22-25 °C. У разі браку освітлення розсада може витягатися, тому її потрібно досвічувати, або підсипати до стебла поживну землю, щоб утворилися додаткові корені. Поливають тільки теплою водою, водночас намагаючись не змочувати листя, щоб не спровокувати появу борошнистої роси. Також проводять дві підживлення добривами: перше, через 2 тижні післяходів, друге — за 2-3 дні перед висаджуванням розсади. Висаджують розсаду, коли мине загроза заморозків (середина травня), або під агроволокно (кінець квітня — початок травня). Схема посадки може бути 210-40 см, 240 + 40-70 або інші. Можна вирощувати кабачки без попереднього вирощування розсади, але урожай, звісно, буде пізніше. Сіють насіння наприкінці травня (у разі захисту від заморозків) або першої декаде червня. Посівши краще проводити проросле насіння по одному в лунку на глибину 5-6 см. Лунки поливають теплою водою, а потім сіють. Насіння розкладають плашма. Збирають кабачки вибірково. 2-3-денні зав'язки розміром 15-20 см уже готові до вживання, вони найсмачніші. Знімати урожай потрібно регулярно, щоб не знижувати загальну врожайність, через скорочення формування нових зав'язок.
Норма висівання: 0,3-0,4 г на 1 кв.м.
Глибина закладення 3-4 см.
Ширина міжряджання 150 см.
I | II | III | IV | V | VI | VII | VIII | IX | X | XI | XII | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Висів | ||||||||||||
Збір |
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | Clause Tezier |
Країна виробник | Франція |
Культура | Кабачок |
Тип продукції | Посівний (насіння) |
- Ціна: 21 ₴