Капуста Бригадир F1 20 шт. Inter Seed
- Немає в наявності
- Оптом і в роздріб
- Код: 41.0012
13 ₴
Показати оптові ціниМінімальна сума замовлення на сайті — 260 грн
- +380 (50) 211-60-30телефон
Бригадир — гібрид середньопоздньої капусти, добре підходить для перероблення та зберігання. Період вегетації — 110-120 днів. Білі кочани мають гарну щільність і структуру, і чудові якості для квашіння. Зовні капуста світло-зеленого кольору. Маса головки — 3,5-5,0 кг, залежно від схеми посадки. Під час вегетаційного періоду добре реагує на високу температуру та її перепади. Має високий вміст вітаміну С. Не схильний до розтріскування, висока стійкість до фузаріозу, завдяки високому польовому здоров'ю.
Бригадир — один зі стабільних гібридів перевірених часом. Гарне стояння в полі 4-6 тижнів. Характеризується високими якостями транспортування та нетривалим терміном зберігання без втрати товарності (4-5 місяців). Найкращими попередниками для капусти є: зернові, які переважають високою врожайністю та якісними показниками, морква, цибуля, бахчеві, всі паслені (перець, томат, картопля). Важливо знати та пам'ятати, що не варто вирощувати капусту після капусти (термін повернення мінімум 4 роки), буряка, рапса, гірчиці, кукурудзи, соняшника. Капуста — холодна рослина. Проростання насіння починається вже за +2-3 °C. Оптимальна температура для проростання насіння — +18-20 °C. У період вегетації сприятлива температура — +15-18 °C. Висока температура впродовж тривалого періоду, особливо в поєднанні з посушливою, істотно затримує розвиток рослини. Розсаду, вирощену в спорудах закритого ґрунту, на постійне місце висаджують відразу після ранньої капусти. Розсаду з відкритого ґрунту висаджують 15 травня-20 червня залежно від зони. Оскільки середньосстиглі сорти капусти формують велику розетку листя, ніж раннє стиглі, розсади їх висаджують за схемою 60-70 х 40-50 см. Густота посадки розсади 4,0-4,5 рослин на 1 кв.м. У перший термін — у 50-60-денному, другий — 45-50-денному віці (фаза 5-6 справжнього листя). Розсаду краще висаджувати, поглиблюючи до першого аркуша, у другій половині дня або в похмуру погоду з одночасним поливанням (0,5-0,6 л води на рослину). Щоб забезпечити достатню вологість ґрунту під час приживлення рослин, засинені ямки після поливання обіймають сухою землею, торфом, перегнанням тощо. На 5-7-й день після висаджування розсади перевіряють, як припали рослини. У місцях, де вони випали, підсаджують нові. Збирають урожай середньої капусти, коли головки стають щільними та маса їх досягне 2-5 кг і більше. Головки зрізають із 2-3 покривним листям, які захищають їх від пошкодження й забруднення. Відразу після збирання врожаю із грядки видаляють усі рослинні залишки. Їх використовують для годування тварин або компостування.
Норма висівання: 16-20 насіння на 1 кв.м.
Глибина закладення насіння: 1,5-2,5 см.
Ширина міжрядів: 70 см.
I | II | III | IV | V | VI | VII | VIII | IX | X | XI | XII | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Висів | ||||||||||||
Збір |
Основні атрибути | |
---|---|
Тип продукції | Посівний (насіння) |
Виробник | Clause Tezier |
Культура | Капуста |
Країна виробник | Франція |
- Ціна: 13 ₴