Фасування: 0,3 г
Середньоранний сорт гіркого перцю. Вегетаційний період — 130-140 днів. Рослина середньої висоти. Плоди червоного кольору, конусоподібні, масою 35-50 г. М'якоть товста, темно-червоного кольору, гостра на смак, товщина стінок 4-5 мм. Використовують як приправу для споживання у свіжому вигляді, а особливо для маринування. У м'якоті плодів міститься велика кількість вітаміну С.
Сорт гіркого перцю Чилі, призначений для вирощування у відкритому ґрунті, вирощувати в закритому ґрунті не рекомендується. Оптимальна температура росту та розвитку рослин — +20-25 °C. Розсаду любить вологу, але заливати молоденькі паростки не можна, позаяк вони можуть підпекти. У відкритий ґрунт перець висаджують, коли вони досягнуті висоти 10-15 см. Перед висаджуванням розсаду необхідно закачувати.
Норма висівання: 7-8 рослин на 1 м2.
Глибина закладення насіння: 60 см.
Ширина міжряджання 2 см.
|
I |
II |
III |
IV |
V |
VI |
VII |
VIII |
IX |
X |
XI |
XII |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Висів |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Збір |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Основні атрибути | |
---|---|
Тип продукції | Посівний (насіння) |
Культура | Перець |
Країна виробник | Нідерланди |
Користувацькі характеристики | |
Виробник | Syngenta Seeds B.v., Enkhuizen |
- Ціна: 2,90 ₴