Надраний сорт дині. Вегетаційний період від входів до дозрівання — 70 днів. Плод овальний, великий, масою 2-2,4 кг. Поверхня гладка, іноді сегментована, жовто-жовтогарячого кольору із сіткою, без візерунка. Шкірка тонка, м'якоть середньої товщини, біла або світло-кремова із зеленим відтінком, ніжно-зерниста, солодка. Урожайний сорт (3,7-4 кг на 1 м2), досить стійкий до захворювань.
Диня Криніконка вирізняється своєю стійкістю до нестачі тепла та сонячного освітлення. Оптимальна температура для росту — +20-25 °C. У разі ранніх термінів посів проводять сухе насіння. Диня вимоглива до плодородства ґрунту та добре реагує на внесення добрив, особливо азотно-фосфорних.
Норма висівки: 0,2-0,3 г на 1 м2.
Глибина закладення насіння: 2-4 см
Ширина міжряджання 70 см.
I | II | III | IV | V | VI | VII | VIII | IX | X | XI | XII | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Висів | ||||||||||||
Збір |
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | Riva |
Культура | Диня |
Тип продукції | Посівний (насіння) |
- Ціна: 5 ₴