Фасування: 2; 10 г
Штани — невибаглива, вологолюбна культура. Вегетаційний період — до 110-120 днів. Корнеплоди штанів круглі, м'якоть ніжна та соковита. Використовують у їжу і для корму хатнім тваринам. Корнеплоди споживають у свіжому, печеному, вареному, тушкованому вигляді. Як приправу можна використовувати свіжі ботву штани в салатах, а сушені ботви — у супах і соусах.
Брюкву вирощують переважно розсадним способом. Розсаду садять квадратно-гніздовим способом — 70х70 см по 3-4 рослини в кожне гніздо на відстані 10-15 см один від одного. Сходи витримують температуру до -4 °C, а дорослі рослини — до -8 °C. Після появи першої пари листочків виходи прорізують. Відстань між рослинами в низці має бути 25-30 см. Культура стійка до заморозків, має гарну лежкість.
Норма висівання: 150-200 г на 1 м2.
Глибина закладення насіння: 1,5-2,5 см.
Ширина міжрядів: 50-60 см.
місяць | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 |
висів | + | + | ||||||||||
збирання | + | + |
- Ціна: 15 ₴