Кабачок Грибівський, 20с Агроном
- В наявності
- Оптом і в роздріб
- Код: 41.0172
7 ₴
Показати оптові ціниМінімальна сума замовлення на сайті — 260 грн
- +380 (50) 211-60-30телефон
кабачок
ГРИБОВСКИЙ
Фасування: 20н, 20г, 50г
Раннес стиглий урожайний сорт кабачка. Вегетаційний період — 46-57 днів. Рослина кущова. Плод циліндричний із гладкою шкіркою світло-зеленого кольору, масою 450-800 м'якоть біла, щільна. Плоди збирають незрілими (завдовжки 18-20 см) для широкого використання в консервній промисловості та домашній кулінарії.
Тепло- та світлолюбне культура. Для кабачка найбільш придатні легкі, родючі ґрунти. Оптимальна для росту температура — +18-23 °C. Сорт Грибівський унікальний тим, що добре переносить тривале зниження температури. Для отримання ранньої продукції висаджують 20-40 денною розсадою, яку вирощують у горщиках. Дівчата для кабачків треба вибирати добре освітлювану, сонячну, де раніше не росла гарбузові культури.
Норма висівання 3-4 насіння на 1 м2.
Глибина закладення насіння: до 5 см.
Ширина міжрядів: 70-90 см.
I | II | III | IV | V | VI | VII | VIII | IX | X | XI | XII | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Высев | ||||||||||||
збирання |
Основні атрибути | |
---|---|
Тип продукції | Посівний (насіння) |
Виробник | Seminis |
Культура | Кабачок |
Країна виробник | Нідерланди |
- Ціна: 7 ₴