Рукола (рокет-салат) цінується за чудовий горіхово-гірчичний смак. Період вегетації — 20-25 днів. Соковите листя — складова частина різних салатів, дрібно нарізані листя використовують під час приготування бутербродів, це незамінний гострий гарнір до м'ясних, рибних страв. Страви з колодок стають не тільки оригінальними та смачними, але й дуже корисними. Рукола — це джерело необхідних для організму речовин. Вона містить вітаміни (А, В1, В2, В5, В6, В9, РР, С, Е), макроелементи (калій, кальцій, магній, натрій, фосфор), мікроелементи (залізо, марганець, мідь, селен, цинк, йод). Рукола сприяє нормалізації обміну речовин. Страви з колодок швидко насичують, хоча можуть бути низькокалорійними. Крім того, ця рослина є природним енергетиком, імуномодулятором. Вона сприяє підвищенню рівня гемоглобіну крові, виведенню холестерину та тонізує весь організм. Рукола відома також як рослина-афродизіак. Речовини, що містяться в рослині, стимулюють роботу травного тракту, зміцнюють стінки кровоносних судин, сприяють нормалізації водно-сольового балансу, підвищують рівень гемоглобіну та знижують рівень цукру в крові.
Упаковка | |
---|---|
Упаковка | Пачка |
Основні атрибути | |
Виробник | Hem Zaden |
Країна виробник | Нідерланди |
Тип продукції | Посівний (насіння) |
Користувальницькі характеристики | |
Культура | Рукола |
- Ціна: 19 ₴